Učitavanje...

O Vili Garić

“Vila Garić” nalazi se u malom moslavačkom selu Podgarić koje je desetljećima odredište brojnih izletnika koji posjećuju Moslavačku goru, nekad Mons Claudius, danas Regionalni park prirode. Osim prirodnog okruženja, razlog posjeta je i povijesna baština koju čini srednjevjekovna utvrda Garić-grad i futuristički Spomenik revoluciji te brojne druge utvrde poput Jelengrada ili Košuta grada. Osim toga u Podgariću možete prošetati kroz vikend naselje ili se okrijepiti na obližnjem izvoru - Markovom zdencu, a zatim navratiti u “Vilu Garić” i kušati jela od divljači te autohtona moslavačka vina.

“Vila Garić” je prenoćište koje svojim posjetiteljima, uz odmor na terasi sa pogledom na jezero te noćenje u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa kupaonicom, nudi ugostiteljske usluge prehrane i pića. Iz našeg jelovnika odaberite Veprovinu u lovačkom umaku, zasladite se Kraljevskom delicijom ili kušajte Škrlet.

Za Vas organiziramo i razna grupna događanja, domjenke za sve prigode poput vjenčanja ili krstitki, poslovne ručkove, seminare i prezentacije. Također organiziramo školu u prirodi, team building i brojne druge evente stoga nam se slobodno obratite ukoliko tražite ugodan ambijent u predivnom prirodnom okruženju.

Smještaj

Jednokrevetna soba

Jednokrevetna soba sastoji se od predprostora sa garderobnim ormarom, kupaonice sa tušem i WC-om te sobe sa udobnim krevetom, noćnim ormarićem, komodom i radnim stolom.

Noćenje s doručkom - 200,00 kn + boravišna pristojba 6,00 kn

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba sastoji se od predprostora sa garderobnim ormarom, kupaonice sa tušem i WC-om te sobe sa udobnim krevetom, noćnim ormarićem, komodom i radnim stolom. Možete odabrati sobu sa odvojenim krevetima ili francuskim ležajem.

Trokrevetna soba

Trokrevetna soba sastoji se od predprostora sa garderobnim ormarom, kupaonice sa tušem i WC-om te sobe sa udobnim krevetom, noćnim ormarićem, komodom i radnim stolom. Možete odabrati sobu sa kupaonicom prilagođenom invalidima.

Usluge

GURMANSKA PONUDA HRANE

Kušajte razna jela od divljači poput Veprovine u lovačkom umaku, a zatim se zasladite specijalitetom kuće „Kraljevskom delicijom“.

AUTOHTONA MOSLAVAČKA VINA

Uz jela od divljači odlično se slaže izvorno moslavačko vino „Škrlet“ koje se uzgaja samo na obroncima Moslavačke gore, a uz hladna predjela predlažemo moslavački „Rose“.

M I C E

„Vila Garić“ raspolaže sa tri sale kapaciteta 180, 50 i 15 osoba koje su pogodne za održavanje poslovnih ručkova, seminara, prezentacija i raznih edukacija.

SVEČANOSTI

Tražite li mjesto za održavanje svečanosti poput vjenčanja, krstitki, rođendana ili godišnjica, na raspolaganju su Vam sale „Garić“, „Jelen“ i Košuta“. U mogućnosti smo organizirati i događanja na otvorenom.

ŠKOLA U PRIRODI

Interijer i eksterijer „Vile Garić“ pogodan je za školske izlete i organizaciju škole u prirodi, uz ponudu dodatnih sadržaja i aktivnosti u okruženju.