Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Vila Garić

  /  Općenito   /  Nacionalna konferencija “Strukturiranim dijalogom do održivih ruralnih zajednica”

Nacionalna konferencija “Strukturiranim dijalogom do održivih ruralnih zajednica”

Četvrtak, 20. rujna 2018. u 14:00 sati, Velika dvorana Matice hrvatske, Ulica Matice hrvatske 2, Strossmayerov trg 4, Zagreb

Hrvatski lovački savez, Općina Pisarovina, Odjel za poljodjelstvo MH u sklopu Erasmus+ projekta 20. i 21. rujna 2018. organiziraju nacionalnu konferenciju na temu Strukturiranim dijalogom do održivih ruralnih zajednica.

U okviru Ključne aktivnosti 3 – Podrška reformi politika, kroz aktivnost ‘Sastanci mladih i donositelja odluka u području mladih (Strukturirani dijalog)’ promiče se aktivno sudjelovanje mladih u demokratskom životu te se komunikacijom između mladih i donositelja odluka utječe na razvoj znanja i politika za mlade na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Opći cilj ovog projekta je osvijestiti važnost sudjelovanja mladih i donositelja odluka u procesu strukturiranog dijaloga te time:

povećati broj mladih i donositelja odluka koji će biti uključeni u proces strukturiranog dijaloga na lokalnoj i nacionalnoj razini,
potaknuti mlade i donositelje odluka na međusobnu komunikaciju i suradnju kroz proces strukturiranog dijaloga,
potaknuti mlade i donositelje odluka s ruralnih područja na umrežavanje s drugim ruralnim područjima u Hrvatskoj¸ što je važna poruka zajedništva na istim ciljevima.
Sudjelovati mogu mladi u dobi od 15 do 30 godina iz ruralnih zajednica, predstavnici savjeta mladih, predstavnici udruga mladih i za mlade iz ruralnih zajednica te predstavnici donositelja odluka.

Kako bi se prijavili, potrebno je ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi službenim stranicama Hrvatskog lovačkog saveza; www.hls.com.hr/projekti do 18. rujna 2018. Odabranim sudionicima organizatori će uputiti pismeni poziv zajedno s uputama i programom konferencije te info-listom o samom projektu.

Post a Comment

You don't have permission to register